Rosii umplute - Retete Culinare

Rosii umplute


Iti trebuie:
  • 10 rosii
  • 2 lingurite cu mustar
  • 4 oua fierte
  • 2 felii de sunca (sau orice carnita preparata)
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu iaurt
  • 1 legatura de marar
  • cateva masline
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Spala rosiile si taie-le un capacel, scoate miezul, pune-l intr-un castron, paseaza-t cu dosul furculitei si amesteca-l cu putin ulei si un praf de sare si unul de piper.
  2. Taie ouale marunt, la fel sunca, adauga mustarul, mararul tocat marunt si freaca totul cu ulei si apoi cu iaurt.
  3. La sfarsit, sareaza si pipereaza dupa gust.
  4. Umple fiecare rosie si serveste-le in sosul de rosii.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.