Rulade suedeze - Retete Culinare

Rulade suedeze


Iti trebuie:
  • 1 piept mare de pui
  • 6 oua fierte
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g ciuperci
  • 1 lingurita cu rom, coniac sau visinata
  • 1 frunza de dafin
  • 200 g unt
  • cimbru
  • 1 lingurita cu chimen
  • zeama de la o lamaie
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Feliaza pieptul de pui cat sa poti inveli ouale in ele, sareaza-le si pipereaza-le.
  2. Fa o crema de branza cu chimen.
  3. Unge feliile de pui, pune  ouale, fa rulouri.
  4. Pune ciupercile, feliate, la oparit in apa cu sare si zeama de lamaie.
  5. Da in cateva clocote si scurge-le.
  6. Pune rulourile cu ou, fixate cu  scobitori, la prajit in unt.
  7. Cand s-au aurit pe toate partile, pune ciupercile, restul mirodeniilor si mai lasa pe foc moderat zece minute.
  8. Serveste cu piure de cartofi.
Rulade suedeze

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulade suedeze "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulade suedeze - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.