Pasca moldoveneasca - Retete Culinare

Pasca moldoveneasca


Iti trebuie:
  • 1,5 kg branza de vaci
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 600 g zahar
  • 375 ml lapte
  • 9 oua
  • 1 lamaie
  • 200 g margarina
  • 100 g stafide
  • sare
  • 3 plicuri de zahar vanilat
  • 100 g gris
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • 50 ml lapte pentru uns.
Pregatesti asa:
  1. Dizolva drojdia in putin lapte caldut, adauga 50 g faina si 50 g zahar si lasa la dospit.
  2. Dupa 15 minute, adauga 250 g de zahar, restul de lapte si faina, margarina topita, trei oua intregi, sare, jumatate din coaja rasa de lamaie si stafide, 1 plic cu zahar vanilat.
  3. Framanta bine, acopera si lasa din nou la dospit 30 de minute.
  4. Amesteca branza cu 300 g de zahar, smantana, 6 oua, zaharul vanilat, coaja de lamaie si stafidele ramase, grisul.
  5. Intinde doua foi mai grosute si acopera tavile de copt unse cu margarina si pudrate cu faina.
  6. Din aluatul ramas, fa cateva suluri subtiri.
  7. Toarna umplutura si decoreaza cu sulurile de aluat.
  8. Unge cu ou batut subtiat cu lapte si lasa la dospit 60 de minute.
  9. Coace la foc potrivit.
Pasca moldoveneasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca moldoveneasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pasca moldoveneasca" Pasca moldoveneasca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
aura Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
Foarte foarte bunaaaaaaaa.
Felicitari celui ce a dat reteta, bravoooooo.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro