Pasca rapida - Retete Culinare

Pasca rapida


Iti trebuie:
  • 750 g branza dulce
  • 5 oua
  • 10 linguri cu zahar
  • 250 g smantana
  • 2-3 linguri cu faina
  • praf de copt
  • 50 g stafide
  • 100 g margarina
  • 1 lamaie
  • 2 plicuri cu zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Topeste margarina pe foc mic, dar fara s-o lasi sa fiarba vreun pic.
  2. Lasa-l apoi deoparte ca sa se racoreasca.
  3. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o compozitie spumoasa.
  4. Adauga margarina, branza de vaci bine scursa si sfaramata, smantana, coaja rasa de lamaie.
  5. Adauga un varf de cutit de praf de copt si faina in ploaie, cu miscari de sus in jos, pana obtii o compozitie groasa ca smantana.
  6. Adauga stafidele, date prin faina.
  7. Bate albusurile spuma cu un praf de sare.
  8. Cand s-au intarit bine, ca pentru bezea, incorporeaza-le in compozitia de branza.
  9. Unge o tava cu margarina, tapeteaz-o cu faina si toarna compozitia.
  10. Niveleaza bine si da la cuptorul incins pentru 35-40 de minute.
Pasca rapida

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca rapida "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca rapida - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.