Pascute - Retete Culinare

Pascute


Pentru aluat iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 600 ml iaurt/lapte batut
  • 1 cub de drojdie proaspata
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 lingura cu zahar
  • 100 g margarina
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g branza telemea
  • 1 ou mare (sau doua mici)
Pentru uns iti trebuie:
  • 2 galbenusuri
  • 5 linguri cu lapte caldut.
Pregatesti asa:
  1. Pune la dospit drojdia cu zaharul, o lingura cu faina si 100 ml de iaurt.
  2. Lasa 15 minute.
  3. Pune maiaua peste faina, apoi iaurtul si framanta.
  4. Lasa la cald pana isi dubleaza volumul.
  5. Unge cu margarina topita planseta si intinde aluatul.
  6. Unge-l si pe el cu restul de margarina si ruleaza.
  7. Amesteca ingredientele pentru umplutura.
  8. Intinde aluatul si taie patrate mai mari.
  9. Asaza in mijloc o lingura cu umplutura.
  10. Aduna colturile in mijloc si acopera cu mici suluri de aluat.
  11. Lasa sa creasca 30 de minute.
  12. Unge-le cu amestecul de lapte si ou si da tava la cuptor 30-35 de minute, pana se rumenesc usor.
Pascute

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pascute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pascute" Pascute - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
paul Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
bravo draguto, cauta sa pastrezi limba noastra impreuna cu traditia, multumesc, paul




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.