Prajitura cu branza - Retete Culinare

Prajitura cu branza


Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 100 g zahar
  • sare
  • 1 ou
  • 20 g drojdie
  • 250 ml lapte caldut
  • 100 g margarina
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
Pentru crema iti trebuie:
  • 2 cutii de branza ricotta
  • 1 cutie mica de frisca lichida
Pentru decor iti trebuie:
  • 200 g fulgi de migdale
  • 100 ml frisca lichida
  • 50 g margarina pentru creme
  • 100 g zahar
  • 2 linguri cu miere de albine.
Pregatesi asa:
  1. Dizolva drojdia in laptele caldut, adauga zaharul, vanilia, oul batut si margarina topita.
  2. Adauga faina si un praf de sare.
  3. Framanta si lasa sa creasca la cald 30 de minute.
  4. Pentru decor, pune toate ingredientele pe foc si da-le intr-un clocot, apoi da deoparte.
  5. Intinde aluatul intr-o foaie groasa, asaza-l pe tava pregatita cu hartie de copt.
  6. Toarna decorul fierbinte si lasa sa se odihneasca un sfert de ora.
  7. Coace, la foc potrivit, 25 de minute.
  8. Lasa sa se racoreasca bine, apoi taie pe jumatate.
  9. Bate frisca pana se intareste, apoi adauga branza si mai mixeaza putin.
  10. Pune crema intre blaturi si lasa 2-3 ore inainte de a o servi.
Prajitura cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Prajitura cu branza" Prajitura cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Paula Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
Este o prajitura super,sunt fan inconditional al prajiturilor cu branza,iar combinatia cu glazura e de nota 10.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.