Bomboane Raffaello - Retete Culinare

Bomboane Raffaello


Iti trebuie:
  • 500 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g midgale intregi
  • 2 foi de napolitana sfaramate cu pisalogul
  • 1 lingura cu smantana sau iaurt mai gras.
Pregatesti asa:
  1. Amesteca laptele praf cu zaharul, nuca de cocos si apoi cu untul (lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit putin la microunde).
  2. Pune si lingura cu smantana, amesteca pana ce aluatul devine omogen.
  3. Adauga foile de napolitana sfaramate.
  4. Daca aluatul e prea tare, pune putina smantana.
  5. Modeleaza din aluat bilute, punand in mijlocul fiecareia cate o migdala intreaga.
  6. Da bilutele prin fulgi de cocos si pune-le pe un platou (la vreo 2 cm distanta una de alta), la frigider, 10-15 minute.
Bomboane Raffaello

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bomboane Raffaello "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Bomboane Raffaello" Bomboane Raffaello - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
vero Nota: Retete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane Fara nota
E foarte buna bomboana raffaelo dar e migaloasa . dar merita efortul




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.