Miel cu ciuperci - Retete Culinare

Miel cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de miel
  • 1 kg ciuperci (champignon, manatarci, ghebe, bureti, pleurotus)
  • 2 linguri cu unt
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 fire de praz
  • 1 lingura cu bulion
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri cu otet din vin rosu.
Pregatesti asa:
  1. Spala carnea, freac-o cu putin otet si tai-o bucati.
  2. Curata prazul si ceapa si toaca-le rondele subtiri.
  3. Curata usturoiul si zdrobeste-l putin, cat sa-si lase aroma.
  4. Pune untul la incins si caleste repejor usturoiul, apoi bucatile de carne, adauga ceapa, prazul, un pahar cu apa si restul de otet.
  5. Dai in cateva clocote, pune ciupercile si bulionul desfacut in apa rece.
  6. Dai la cuptor si lasa pana cand fierbe carnea.
  7. Serveste cu putina ceapa verde tocata.
Miel cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.