Piept de miel umplut - Retete Culinare

Piept de miel umplut


Iti trebuie:
  • 1 piept de miel
  • 1 inima de miel
  • ficatul
  • plamanii
  • rinichii
  • 3-4 ficatei de pui
  • 6 oua
  • 300 g masline maruntite
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa mica uscata
  • 1 cescuta de untura
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin.
Pregatesti asa:
  1. Scoate coastele si condimenteaza bucata (triunghiulara) de carne cu sare, piper, cimbru, rozmarin, dupa gust.
  2. Pune la fiert in apa cu sare maruntaiele de miel.
  3. Ficatul, mai la sfarsit.
  4. Toaca o parte de ficat din cutit.
  5. Da restul de maruntaie fierte prin masina de tocat, adauga mararul si patrunjelul tocate marunt, trei oua crude si ceapa (verde si uscata) inabusita in prealabil.
  6. Amesteca sa se omogenizeze.
  7. Pune compozitia pe pieptul de miel, cele trei oua fierte tare maruntite, maslinele taiate si, eventual, morcov fiert, bastonase.
  8. Ruleaza dinspre varf spre latura opusa.
  9. Prinde cu scobitori la capete, apoi leaga cu sfoara, cu feston.
  10. Pune in tava, cu ulei si untura, si da la cuptor vreo 40 de minute.
  11. Serveste rece, cu ridichi si ceapa verde.
Piept de miel umplut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de miel umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de miel umplut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.