Miel cu vin si legume la tava - Retete Culinare

Miel cu vin si legume la tava


Iti trebuie:
  • 2 kg pulpa de miel
  • 200 g slanina sau sunca afumata
  • 1 pahar cu vin alb
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 kg mix de legume (fasole, rosii cherry, ciuperci, ceapa)
Pregatesti asa:
  1. Spala pulpa de miel si pune-o intr-o tava data cu ulei.
  2. Presara pulpa cu cimbru si rozmarin, sare si piper.
  3. De jur imprejurul ei, pune legumele curatate si taiate bucati.
  4. Taie slaninuta in felioare subtiri si strecoar-o sub bucata de pulpa si sub legume.
  5. Toarna deasupra o jumatate de pahar cu vin indoit cu doua linguri cu apa si da la cuptorul bine incins dinainte.
  6. Dupa o jumatate de ora, intoarce friptura, presara iarasi cimbru si rozmarin si stropeste totul cu cealalta jumatate de pahar cu vin si lasa sa se rumeneasca bine.
Miel cu vin si legume la tava

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel cu vin si legume la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel cu vin si legume la tava  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.