Rechini in aluat - Retete Culinare

Rechini in aluat


Iti trebuie:
  • 6 cotlete de rechin
  • 500 g aluat fraged
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingura cu unt pentru sotat
  • 2-3 masline
  • 1 ou pentru uns
  • piper macinat
  • 2-3 frunze de salata pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Sotezi legumele taiate marunt.
  2. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat si legumele, formand corp de peste.
  3. Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marginile cu apa.
  4. Poti pune legumele peste cotlet, formand un pestisor exotic.
  5. Montezi aripioare, coada, branhii din cazaturile de aluat.
  6. In loc de ochi, o bucatica de maslina.
  7. Fa-i cateva crestaturi cu rol de solzi.
  8. Tot din aluat, fa-i gurita, apoi unge cu ou, neuniform, si da la cuptor, in tava cu hartie de copt, 30-40 de minute, la foc potrivit.
Rechini in aluat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rechini in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rechini in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.