Pulpa de miel cu vin - Retete Culinare

Pulpa de miel cu vin


Iti trebuie:
  • 2 kg putpa de miel
  • 4 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 cana cu ulei de masline
  • 1/2 l vin rosu demisec
  • rozmarin
  • oregano
  • frunze de menta
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Spala carnea, unge-o cu ulei si cresteaz-o deasupra.
  2. In crestaturi, infige catei de usturoi taiati feliute.
  3. Pune carnea intr-o tava cu margini mai inalte, bine unsa cu ulei.
  4. Presara deasupra sare, piper si rozmarin.
  5. Taie ceapa rondele, pune-o in tava, toarna jumatate din cantitatea de vin (indoita cu o cana cu apa calduta) si da totul la cuptorul incins.
  6. Lasa 15 minute, fara sa deschizi usa, apoi adauga restul de vin.
  7. Redu focul si lasa la copt pana se formeaza un sos gros.
  8. Inainte s-o scoti, adauga firele de oregano si de menta.
Pulpa de miel cu vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de miel cu vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de miel cu vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.