Drob italienesc - Retete Culinare

Drob italienesc


Iti trebuie:
  • maruntaie de miel ( ficat, rinichi, splina, inima )
  • prapur
  • 500 g burta de vita fasii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu oregano sau cimbru uscat
  • 3 oua fierte tari, taiate
  • 100 g branza de oaie, rasa
  • 1 legatura cu patrunjel verde tocat
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Prajeste usor burta in ulei de masline, sa ia culoare.
  2. Fierbe si toaca marunt maruntaiele.
  3. Caleste doua fire de ceapa tocata marunt.
  4. Amesteca intr-un castron maruntaiele, branza, patrunjelul, usturoiul zdrobit, ceapa si burta.
  5. Amesteca bine de tot, cu mana chiar, sa se omogenizeze.
  6. Intinde prapurele (tinut cateva ore in apa cu sare si otet), apoi intinde compozitia.
  7. Deasupra, pune ouale fierte.
  8. Strange bine prapurul, formand un rulou, astfel incat incheierea sa vina dedesubt.
  9. Caleste un pic rosiile decojite, cu oregano, sare si piper.
  10. Adauga restul de ceapa tocata marunt, acopera cu folie si da la cuptor, la foc mic, o ora si jumatate.
  11. Scoate folia si mai lasa 5-10 minute ca sa se rumeneasca.
Drob italienesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob italienesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob italienesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.