Papricas de miel - Retete Culinare

Papricas de miel


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de miel
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 lingurita cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • 1 lingura cu bulion sare
  • piper
Pentru galuste iti trebuie:
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina.
Pregatesti asa:
  1. Pune uleiul la incins si perpeleste iute carnea taiata bucati, adauga ceapa tocata si amesteca pana cand ceapa devine aurie.
  2. Adauga faina, amesteca iute si acopera totul cu apa.
  3. Lasa sa dea intr-un clocot si pune boiaua si bulionul, apoi da cratita la cuptor.
  4. Pregateste acum galustele.
  5. Separa galbenusurile si bate spuma albusurile cu un praf de sare.
  6. Cand albusul e bine inchegat, adauga galbenusurile si adauga faina in ploaie, amestecand repede.
  7. Formeaza galuste si fierbe-le in apa cu sare.
  8. Cand carnea a fiert, adauga o cana cu apa, lasa sa dea un clocot si pune galustele.
  9. Mai lasa-le putin impreuna.
  10. Serveste cu iaurt.
Papricas de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Papricas de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Papricas de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.