Drob de pui - Retete Culinare

Drob de pui


Iti trebuie:
  • 400 g pipote si inimi
  • 300 g ficatei
  • 1 morcov
  • 1 albitura
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pune la fiert maruntaiele si radacinoaselein apa cu sare.
  2. Ia spuma cand se formeaza si lasa sa fiarba acoperit, la foc domol.
  3. Curata ceapa si toac-o marunt.
  4. Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa sa racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat sau, daca ai timp, toaca-le cu cutitul.
  5. Amesteca ceapa cu tocatura de pui, usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si trei oua batute bine.
  6. Potriveste de sare si piper si toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt sau cu faina.
  7. Unge drobul cu oul batut si da la cuptorul incins pentru aproximativ 40-45 de minute.
Drob de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.