Stufat de vitel - Retete Culinare

Stufat de vitel


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de vitel
  • 3-4 legaturi de ceapa verde
  • 3-4 legaturi de usturoi verde
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 100 g bulion de rosii
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura cu faina
  • 1 lingurita cu zahar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Pentru marinata iti trebuie:
  • 250 ml otet de vin
  • 4 linguri cu vin alb
  • 3 frunze de dafin
  • 10 boabe de piper
  • 10 boabe de ienupar
Pregatesti asa:
  1. Da intr-un clocot otetul, adauga vinul, condimentele si toarna fierbinte peste bucata de carne curatata de pielite.
  2. Cand s-a racorit, baga la frigider pentru cel putin 24 de ore.
  3. Taie carnea in bucati potrivite si inabus-o in ulei incins impreuna cu morcovul feliat.
  4. Scoate carnea si in uleiul ramas adauga ceapa uscata taiata marunt, apoi faina.
  5. Stinge totul cu bulionul indoit cu apa si boiaua de ardei (dupa gust).
  6. Separat, taie betisoare ceapa si usturoiul verde.
  7. Caleste-le in putin ulei si stinge cu vinul.
  8. Adauga carnea si ceapa uscata calita.
  9. Potriveste gustul de sare, piper, zahar si lasa sa mai fiarba o jumatate de ora.
Stufat de vitel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stufat de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Stufat de vitel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.