Supa crema de spanac - Retete Culinare

Supa crema de spanac


Iti trebuie:
  • 500 g spanac proaspat (sau congelat)
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 25 g unt
  • 2-3 catei de usturoi
  • 600 ml lapte
  • 100 g smantana
  • 1 lingurita cu ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. In 750 ml de apa cu sare si lingurita cu ulei, pune la fiert morcovul, o ceapa, pastarnacul, telina, un cartof.
  2. Lasa sa fiarba acoperit, iar cand morcovul e bine fiert, strecoara supa.
  3. Toaca ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in unt 5-6 minute.
  4. Adauga cartoful ramas taiat cubulete si 500-600 ml de supa strecurata si fierbe 10-15 minute acoperit.
  5. Pune jumatate din spanac si laptele si mai tine un sfert de ora pe foc.
  6. Cand s-a racorit, paseaza supa de mai sus impreuna cu cealalta jumatate de spanac tras in unt.
  7. Serveste cu smantana si crutoane.
Supa crema de spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.