Pulpa de miel cu usturoi la cuptor - Retete Culinare

Pulpa de miel cu usturoi la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 pulpa de miel
  • 2 capatani de usturoi
  • 300ml supa de legume
  • 50ml ulei
  • 200ml vin rosu sec
  • 3-4 fire de rozmarin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati pulpa de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet.
  2. Impanati-o din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin, apoi puneti-o intr-o tava adanca.
  3. Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 capatani de usturoi taiate in jumatati, sare si piper dupa gust.
  4. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand carnea este bine patrunsa.
  5. Din cand in cand stropiti pulpa cu sosul din tava pentru ca aceasta sa se rumeneasca frumos.
  6. Serviti pulpa de miel calda, taiata in feliute cu o garnitura de sote de legume, totul stropit cu sosul din tava.
Portii: 4 portii
Pregatire: 120 minute

Pulpa de miel cu usturoi la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de miel cu usturoi la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de miel cu usturoi la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.