Ciorba din mai multe feluri de peste - Retete Culinare

Ciorba din mai multe feluri de peste

Iti trebuie:
  •  1 kg peste (crap, somn, novac)
  •  2 kg rosii lunguiete
  •  2 morcovi potriviti
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi
  • 1 telina potrivita
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura condiment tip Delikat
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura otet
  •  putin ulei
  •  sare
  •  piper
Pregatesti asa:
  1. Pui 2L de apa la fiert si pana da in clocot cureti, speli si dai prin razatoarea cu ochiuri mari morcovul, patrunjelul si telina, apoi le pui in oala.
  2. Tai marunt ceapa, cureti cartofii, ii tai cubulete si le adaugi in ciorba.
  3. Numai dupa ce toate legumele au fiert, pui rosiile date prin masina cu separator, Delikat-ul si zaharul.
  4. Dupa ce au fiert rosiile, pui pestele curatat si taiat bucati, pui si otetul si lasi ciorba sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute, presari verdeata tocata si dai oala deoparte.
  5. Separat, cureti usturoiul, il pisezi si il freci cu ulei pana obtii o maioneza, peste care torni un polonic din zeama de ciorba si amesteci bine.
  6. Ciorba o mananci calda si adaugi in farfurie 1 lingura de mujdei.
Ciorba din mai multe feluri de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba din mai multe feluri de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba din mai multe feluri de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro