Supa de zarzavat cu galuste - Retete Culinare

Supa de zarzavat cu galuste


Iti trebuie:
  • 500 g morcov
  • 1 ceapa mica
  • 1 cartof
  • 1/4 lingura nucsoara
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • gris
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Curatati si spalati bine cartoful, morcovii si ceapa.
  2. Taiati-le mai marunt si puneti-le la fiert in 1 l apa cu putina sare.
  3. Cand legumele s-au inmuiat suficient, adaugati galustele pregatite astfel: bateti oul cu 1 lingurita ulei si putina sare.
  4. Adaugati atata gris cat este necesar pentru a obtine o compozitie care se poate lua cu lingurita.
  5. Puteti adauga si un fir de patrunjel taiat marunt.
  6. Amestecati bine compozitia.
  7. Supa trebuie sa fiarba incet cand puneti galustele, altfel acestea se sfarama.
  8. Galustele fierb in 10 -15 minute.
  9. In timpul fierberii intoarceti galustele din cand in cand.
  10. Presarati patrunjel verde inainte de servire.
  11. Pofta buna!
Supa de zarzavat cu galuste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de zarzavat cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de zarzavat cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.