- Pagina Principala
- Retete Romanesti
- Retete Traditionale Romanesti
- Ciorba de peste
Ciorba de peste
- Prezentata de: Manolache Daniela
- » Cartea De Bucate : Retete Traditionale Romanesti
- » Fara nota
- » Data: 24/04/2010
Iti trebuie:
- 500 g peste
- 50 g morcovi
- 50 g patrunjel
- 100 g telina
- 100 g ceapa
- 200 g rosii din bulion
- 50 ml ulei
- 1 legatura leustean
- sare
- piper.
- Curatati radacinoasele, spalati-le si dati-le pe razatoare.
- Curatati si tocati marunt ceapa.
- Taiati rosiile in cubulete mari.
- Caliti legumele in ulei.
- Adaugati 1 l apa fierbinte si tineti vasul la foc potrivit.
- Cand legumele sunt fierte, adaugati bucatile de peste curatat si dezosat.
- Dupa 10 minute adaugati borsul fiert separat.
- Adaugati leustean si condimente inainte de servire.
- Pofta buna!

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".