Ciorba de peste - Retete Culinare

Ciorba de peste


Iti trebuie:
  • 500 g peste
  • 50 g morcovi
  • 50 g patrunjel
  • 100 g telina
  • 100 g ceapa
  • 200 g rosii din bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati radacinoasele, spalati-le si dati-le pe razatoare.
  2. Curatati si tocati marunt ceapa.
  3. Taiati rosiile in cubulete mari.
  4. Caliti legumele in ulei.
  5. Adaugati 1 l apa fierbinte si tineti vasul la foc potrivit.
  6. Cand legumele sunt fierte, adaugati bucatile de peste curatat si dezosat.
  7. Dupa 10 minute adaugati borsul fiert separat.
  8. Adaugati leustean si condimente inainte de servire.  
  9. Pofta buna!
Ciorba de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.