Chiftelute de legume in sos - Retete Culinare

Chiftelute de legume in sos


Iti trebuie:
  • 800g morcovi
  • 3 cartofi
  • 200 ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati morcovii si cartofii, spalati-i si dati-i pe razatoarea mica, apoi scurgeti legumele bine de zeama (zeama se pastreaza).
  2. Omogenizati, condimentati si din compozitia obtinuta faceti mici chiftelute, treceti-le prin faina si prajiti-le in ulei.
  3. Caliti ceapa tocata marunt, adaugati mustarul, apoi stingeti cu zeama de legume pastrata.
  4. Mai adaugati 200ml apa si puneti in acest sos chiftelutele.
  5. Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba 15 minute.
  6. Spre sfarsit, adaugati usturoiul tocat marunt.
  7. Pofta buna!
Chiftelute de legume in sos

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de legume in sos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de legume in sos - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.