Ciorba cu carnaciori - Retete Culinare

Ciorba cu carnaciori


Iti trebuie:
  • 4 morcovi mari
  • 1 telina potrivita
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 100 g orez
  • 40 g carnaciori  afumati
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati zarzavatul, spalati-l si caliti-l inabusit in 50 ml ulei, apoi puneti-l la fiert in 3 l apa.
  2. Taiati carnaciorii in bucatele si puneti-i in oala cu ciorba.
  3. Dupa 25 de minute, adaugati rosiile tocate si sucul acestora, precum si orezul.
  4. Potriviti de sare si piper si mai lasati sa fiarba 15-20 de minute.
  5. Spre final, adaugati verdeata tocata si acriti cu zeama de lamaie si mai lasati sa dea in 2-3 clocote.
  6. Pofta buna!
Ciorba cu carnaciori


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.