Ciuperci cu sos de vin - Retete Culinare

Ciuperci cu sos de vin


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 250 ml vin rosu
  • 4 foi de dafin
  • 100 g unt
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati si spalati ciupercile, scurgeti-le de apa si taiati-le in feliute.
  2. Caliti ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovii dati pe razatoarea mare, in unt.
  3. Adaugati apoi ciupercile, foile de dafin, cimbrul si caliti la foc mic pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci.
  4. Puneti vinul, potriviti de sare si piper si mai lasati inca 10 minute la foc mic.
  5. Pofta buna!
Ciuperci cu sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci cu sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci cu sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.