Ciorba de vita - Retete Culinare

Ciorba de vita


Iti trebuie:
  • 500 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 4 cartofi
  • 1 litru bors
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Spalati carnea cu apa rece, taiati-o in cubulete si puneti-le la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare.
  2. Curatati legumele si taiati-le marunt.
  3. Caliti ceapa in ulei.
  4. Puneti legumele la fiert in oala cu carnea, dupa ce in prealabil ati luat spuma de cateva ori.
  5. Adaugati ceapa calita si lasati sa fiarba inca 90 de minute.
  6. La final, adaugati borsul fiert separat, mararul tocat marunt si potriviti de sare si piper.
  7. Serviti ciorba fierbinte cu patrunjel tocat marunt.
  8. Pofta buna!
Ciorba de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.