Muschi de vita cu pere si praz - Retete Culinare

Muschi de vita cu pere si praz


Iti trebuie:
  • 300 g muschi de vita
  • 2 pere
  • 2 fire de praz
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 fire de cimbru verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati perele de coaja, crestati-le in partea de jos, ungeti-le cu ulei si presarati-le cu zahar, sare si piper.
  2. Puneti-le intr-o tava si coaceti-le la foc mare 15 minute.
  3. Curatati prazul, spalati-l si taiati-l in rondele.
  4. Caliti-l apoi in ulei, la foc mare pana cand se rumeneste usor, dupa care presarati-l cu sare si piper, scoateti-l pe o farfurie si pastrati-l acoperit la cald.
  5. Taiati muschiul in 2 felii groase, presarati-le cu piper si frigeti-le pe un gratar bine incins sau intr-o tigaie de teflon unsa cu putin unt.
  6. Frigeti carnea cate un minut pe fiecare parte de doua ori, apoi scoateti-o pe o farfurie si puneti pe fiecare felie de muschi cate un cubulet de unt si un fir de cimbru.
  7. Acoperiti farfuria cu un capac pentru cateva minute.
  8. Puneti pe farfuriile calde prazul calit, peste acesta puneti feliile de carne si peste acestea puneti perele coapte.
  9. Ornati cu cimbru verde si presarati totul cu piper proapat macinat.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de vita cu pere si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi de vita cu pere si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.