Cotlete de miel in crusta de migdale - Retete Culinare

Cotlete de miel in crusta de migdale


Iti trebuie:
  • 6 cotlete de miel
  • 100 g migdale
  • 1 ou
  • 2-3 fire rozmarin
  • 250 g mazare congelata
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielite si partile grase in exces si presarati-o cu sare si piper.
  2. Bateti oul si ungeti cu acesta bucatile de cotlet.
  3. Pisati migdalele si tocati marunt rozmarinul, apoi presarati-le pe carne si presati-le bine.
  4. Stropiti carnea cu ulei si puneti-o intr-o tava pe hartie de copt.
  5. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 40 de minute.
  6. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa.
  7. Caliti-o 1 -2 minute in ulei, apoi adaugati mazarea si o cescuta de apa.
  8. Cand incepe sa fiarba, adaugati zaharul, jumatate din legatura de marar, tocata marunt, si potriviti de sare si piper.
  9. Lasati sa fiarba 15 minute, apoi puneti mararul ramas, tocat marunt, si mai lasati mazarea inca 1 minut pe foc.
  10. Serviti cotletele calde cu garnitura de mazare si ornati cu rozmarin.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlete de miel in crusta de migdale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlete de miel in crusta de migdale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.