Pastrav cu maioneza - Retete Culinare

Pastrav cu maioneza


Iti trebuie:
  • 2 pastravi
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 lingura otet de vin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 100 g maioneza
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Eviscerati si curatati pastravii, apoi spalati-i bine cu multa apa rece.
  2. Curatati morcovul, telina si ceapa, spalati-le, dupa care taiati in bastonase telina si morcovul, iar ceapa lasati-o intreaga.
  3. Puneti legumele la fiert in 1 I apa cu 1 lingurita sare.
  4. Dupa ce acestea au fiert 10 minute, adaugati pastravii, otetul si uleiul de masline.
  5. Potriviti de sare si piper si fierbeti pestele impreuna cu legumele la foc mic, circa 20 de minute.
  6. Scoateti pastravii si bastonasele de morcov si telina pe o farfurie si lasati sa se scurga de apa.
  7. Serviti pastravii calzi cu garnitura de morcov si telina si cu maioneza.
  8. Presarati legumele cu patrunjelul tocat marunt.
  9. Pofta buna!
Pastrav cu maioneza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrav cu maioneza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrav cu maioneza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro