Oua umplute - Retete Culinare

Oua umplute


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 4 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina
  • 2 castraveciori acri
  • 100 g mazare verde
  • 100 g maioneza
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbeti ouale tari.
  2. Fierbeti zarzavaturile curatate.
  3. Taiati zarzavaturile fierte in cubulete si amestecati-le cu maioneza, castraveciorii taiati cubulete si cu mustarul.
  4. Pastrati o jumatate de morcov pentru ornare.
  5. Aranjati pe farfurie cate un disc de salata cu maioneza, avand grosimea de 2 - 3cm.
  6. Peste acesta puneti un strat de verdeata taiata marunt.
  7. Taiati ouale in doua, pe orizontala.
  8. Puneti intre cele doua jumatati un strat de salata.
  9. Legati jumatatile cu frunze de ceapa verde.
  10. Deasupra fiecarui ou puneti cate o bucatica de morcov fiert.
  11. Puneti ouale astfel pregatite pe stratul de verdeata.
  12. Apasati-le putin, ca sa intre in salata de legume si sa stea „in picioare".
  13. Acest preparat este foarte potrivit ca aperitiv.
  14. Pofta buna!
Oua umplute



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.