Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita - Retete Culinare

Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita


Iti trebuie:
  • 1 pulpa de miel
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 8 oua de prepelita
  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Impanati pulpa de miel cu usturoi, ungeti-o cu ulei, presarati-o cu piper proaspat macinat, maghiran si cimbru si puneti-o intr-o tava intinsa, pe hartie de copt.
  2. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos.
  3. Spalati salata verde, tocati-o mai mare si puneti-o intr-un castron.
  4. Curatati morcovul si gulia, spalati-le si dati-le pe razatoarea mare, apoi puneti-le in castronul cu salata.
  5. Puneti si patrunjelul tocat si adaugati uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper.
  6. Omogenizati bine salata si la final puneti si ouale de prepelita taiate in sferturi.
  7. Serviti pulpa de miel taiata in felii subtiri cu salata.
  8. Pofta buna!
Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.