Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde - Retete Culinare

Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde


Iti trebuie:
  • 400 g antricot de vita
  • 50 g unt
  • 1 lingura rasa faina
  • 250 ml lapte
  • 100 g dulceata de coacaze
  • 250 g fasole verde
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati antricotul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa, stergeti-l cu servetele absorbante si taiati-l in felii de circa 1cm grosime.
  2. Presarati feliile de carne cu piper proaspat macinat si frigeti-le pe un gratar incins sau intr-o tigaie de teflon, in putin unt.
  3. Cand s-au rumenit bine pe ambele parti, scoateti-le pe o farfurie, puneti pe fiecare felie de carne cate un cubulet de unt si pastrati-le acoperite la cald.
  4. Topiti 25 g unt intr-o tigaie, adaugati faina si rumeniti-o la foc mic 1 minut.
  5. Adaugati laptele turnandu-l putin cate putin si amestecati incontinuu pana cand sosul incepe sa fiarba si se ingroasa.
  6. Adaugati dulceata de coacaze, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust si mai lasati 1 minut la foc mic.
  7. Separat, intr-o alta tigaie, incingeti uleiul de masline, puneti in tigaie fasolea verde decongelata si caliti-o inabusit 10 minute la foc mic.
  8. La final, puneti usturoiul si patrunjelul, tocate marunt, si potriviti de sare si piper.
  9. Serviti antricotul cald stropit cu sosul de coacaze si cu garnitura de fasole verde.
  10. Pofta buna!
Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.