Coroana de miel umpluta - Retete Culinare

Coroana de miel umpluta


Iti trebuie:
  • 10 cotlete de miel netaiate, bucata intreaga
  • 250 g cuscus
  • 1,5 l apa clocotita
  • 1 morcov
  • 1 legatura menta verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei cu masline
  • 10 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Puneti cus-cus-ul intr-un castron si opariti-l cu apa sarata si piperata.
  2. Acoperiti-l si lasati-l in repaus, sa se umfle.
  3. Caliti in ulei ceapa, morcovul si ardeiul, taiate marunt.
  4. Condimentati legumele calite si apoi puneti-le peste cus-cus, dupa ce acesta a absorbit toata apa.
  5. Adaugati menta verde tocata marunt, amestecati ingredientele si mai condimentati daca este necesar.
  6. Dezgoliti oasele cotletelor, pe o lungime de 3 - 5cm.
  7. Arcuiti carnea, in asa fel incat sa se formeze o coroana.
  8. Puteti chiar s-o legati cu ata alimentara.
  9. Puneti coroana intr-o tava, cu putin ulei si 200 ml vin.
  10. Umpleti coroana cu cus-cus.
  11. Asezati usturoiul curatat in tava.
  12. Puneti tava la cuptor pentru cel putin 60 de minute, pana cand coroana este rumenita uniform.
  13. Pentru servire, asezati coroana pe un platou, eliminati sfoara si ornati cu frunze verzi de menta.
  14. Pofta buna!
Coroana de miel umpluta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coroana de miel umpluta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coroana de miel umpluta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.