Fasole cu rondele de ceapa - Retete Culinare

Fasole cu rondele de ceapa


Iti trebuie:
  • 800 g fasole alba
  • 4 cepe albe mari
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura malai
  • 200 g suc de rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati ceapa si taiati-o in rondele cu grosimea de 0,5 mm.
  2. Treceti rondelele printr-un amestec obtinut din faina alba, malai, sare si piper.
  3. Prajiti in ulei fierbinte rondelele de ceapa infainate, pe ambele parti si scoateti-le pe servetele pentru a absorbi grasimea de prisos.
  4. Pisati usturoiul si caliti-l in ulei.
  5. Cand incepe sa se ingalbeneasca, adaugati fasolea alba, foaia de dafin, sucul de rosii si mararul tocat marunt.
  6. Tineti vasul la foc potrivit, 10 minute, acoperit, apoi lasati-l in repaus 10 minute inainte de servire.
  7. Puneti fasolea in farfurii si repartizati egal si rondelele de ceapa.
  8. Ornati cu cate o ramurica de marar fiecare portie.
  9. Pofta buna!
Fasole cu rondele de ceapa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole cu rondele de ceapa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fasole cu rondele de ceapa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.