Vitel cu telina - Retete Culinare

Vitel cu telina


Iti trebuie:
  • 800 g pulpa de vitel
  • 2 morcovi mari
  • 1 telina potrivita
  • 750 ml vin alb
  • 3 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • 1-2 cuisoare
  • 4 boabe enibahar
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 cuburi concentrat pentru carne de vita.
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielite si de partile grase in exces.
  2. Puneti-o pentru 2 ore intr-o marinata din vin, sare, piper, boia, cele 2 cuburi concentrat pentru carne de vita, folosite ca baza si ceapa.
  3. Curatati telina si morcovii, spalati-le si taiati-le in cubulete.
  4. Puneti la fiert in 500 ml apa cubuletele de telina si morcov.
  5. Curatati si spalati ceapa, apoi taiati-o julienne.
  6. Caliti ceapa in ulei 2-3 minute, dupa care adaugati cuisoarele, enibaharul, sucul de rosii si mai lasati 5 minute la foc mic.
  7. Puneti ceapa calita intr-un vas de sticla termorezistenta.
  8. Peste aceasta puneti carnea, cubuletele de telina si morcov si putina marinata.
  9. Potriviti de sare si piper si puneti totul la cuptor pentru 50 de minute.
Vitel cu telina

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vitel cu telina "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vitel cu telina - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.