Legume marinate - Retete Culinare

Legume marinate


Iti trebuie:
  • 2 morcovi mari (aproximativ 200g);
  • 1/2 conopida (aproximativ 350g);
  • 180g miezuri de anginare (din conserva);
  • 75g masline negre fara samburi;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • 2 linguri ulei de masline presat la rece;
  • 2 lingurite sos Worcester;
  • sare;
  • piper;
  • 1 lingura patrunjel tocat.

Pregatesti asa:
  1. Se ia o tigaie mare in care se toarna apa pana la inaltimea de 2,5cm si se pune la fiert. Intre timp se razuiesc morcovii, se taie oblic in rondele de 5 mm grosime si se pun in apa care fierbe. Se reduce flacara, se acopera tigaia si se mai lasa 2 minute sa fiarba incet.
  2. Se spala conopida, se desfacein buchetele si se adauga la morcovi. Se lasa legumele la fiert inca 6 minute.
  3. Se scurge apa.
  4. Apoi se trec legumele sub un jet de apa rece, se pun intr-un vas si se adauga miezurile de anghinare scurse, maslinele, zeama de lamaie, uleiul si sosul Worcester.
  5. Se pune sare si piper dupa gust si se amesteca usor.
  6. Legumele se asaza pe un platou se orneaza cu patrunjel tocat si se servesc cat sunt calde.


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Legume marinate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Legume marinate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.