Tort diplomat - Retete Culinare

Tort diplomat


Iti trebuie:
  • un pachet piscoturi
  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 30 gr gelatina (adica 3 plicuri)
  • fructe din compot:ananas,pere,kiwi,etc
  • 500 ml frisca

Pentru decor iti trebuie:
  • 200 ml frisca
  • fructe

Pregatesti asa:
  1. Se pun la scurs fructele din compot.
  2. Dupa ce s-au scurs se taie cubulete.
  3. Se pastreaza cateva in cazul in care dorim sa ornam cu fructe.
  4. Frisca se bate bine si se da la frigider.
  5. Se bat ouale cu zaharul putin,apoi se pun pe baie de abur.
  6. Se amesteca continuu pana se ingroasa ca o smantana.
  7. Se lasa putin la racit.
  8. Gelatina se pune la inmuiat cu 4-5 linguri din sucul de la compot.
  9. Cand crema s-a mai racit putin se adauga gelatina,si se mesteca bine sa nu ramana bobite.
  10. Frisca se scoate si se adauga in compozitia de ou.
  11. Se adauga esenta si fructele.
  12. Se amesteca bine pana se omogenizeaza complet.
  13. Se imbraca  o forma (patrata,rotunda,dreptunghiulara) cu folie de ciolofan,dar mai mare decat forma pentru a putea acoperi tot tortul.
  14. Se pune un rand de piscoturi,un rand de crema,piscoturi,crema si la sfarsit piscoturi.
  15. Se acopera cu folia si se da la frigider pana se intareste crema bine.
  16. Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Tort diplomat
                         


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort diplomat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort diplomat  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.