Supa crema combinata - Retete Culinare

Supa crema combinata


Iti trebuie:
  • 500 g mazare
  • 100 g spanac
  • 100 g ceapa
  • 800 g oase
  • 100 g salata verde
  • 100 g cartofi
  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • 40 g patrunjel
  • 40 g telina
  • 80 g morcovi
  • 50 g pastarnac
  • 2 oua
  • 40 g orez
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli oasele, le fierbi in 2 l de apa rece timp de 2 ore, dupa care le strecori.
  2. Zarzavatul curatat si trecut prin razatoare il inabusi in 75 g unt, dupa care il adaugi in zeama de oase si il lasi sa fiarba pana cand este foarte bine patruns.
  3. Dai apoi zarzavatul prin sita si il pui din nou in oala de pe foc.
  4. Cand incepe sa clocoteasca, adaugi orezul, salata si spanacul (oparite dinainte).
  5. Dregi supa cu galbenusurile batute in lapte si restul de unt.
  6. Servesti supa cu patrunjel vefae tocat marunt sl presarat deasupra.
  7. Este o supa bogata in vitamine sl hranitoare.
Supa crema combinata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema combinata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema combinata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.