Rulou de oua cu spanac - Retete Culinare

Rulou de oua cu spanac


Iti trebuie:
  • 10 oua
  • 150 g branza oi
  • 20 g unt
  • 50 g smantana
  • 500 g spanac
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
Pregatesti asa:
  1. Pui spanacul la fiert in apa cu sare.
  2. Dupa ce s-a fiert, lasi spanacul sa se scurga bine, il toci si il freci cu putin ulei pana devine ca o pasta.
  3. Bati bine ouale cu putina sare, adaugi smantana, piperezi, adaugi faina si omogenizezi amestecul.
  4. Intr-o cratita unsa cu unt, bine incinsa, pui ouale intr-un aluat subtire ca o clatita.
  5. Coci aluatul pe ambele parti, pana devine o omleta legata.
  6. Umpli omleta cu pasta de spanac si cu branza fermentata.
  7. Rulezi omleta si o dai la cuptor, doar pana cand se rumeneste.
  8. Servesti omleta imediat cu o salata din legume de sezon pe care o pregatesti din: salata verde, rosii, ridichi, ulei, sare si piper.
  9. Spanacul fiind o sursa bogata de fier, este potrivit atat pentru copii, cat si pentru intreaga familie.
  10. Pofta buna!
Rulou de oua cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulou de oua cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulou de oua cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.