Sarmalute cu peste in foi de salata verde - Retete Culinare

Sarmalute cu peste in foi de salata verde


Iti trebuie:
  • 2 cani cu orez fiert
  • file de peste tocat fin
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 2-3 capatani de salata verde
  • ulei
  • 1 morcov
  • 1 fir de praz
  • 2-3 tije de telina.
Pregatesti asa:
  1. Alegi frunzele de salata mai mari, le speli bine in mai multe ape, apoi le oparesti putin in apa fierbinte ii le pui la scurs.
  2. Intre timp, amesteci orezul fiert cu fileul de peste tocat, oul, sare si piper, dupa gust.
  3. Cu aceasta compozitie umpli foile de salata si le rulezi usor ca la sarmale, apoi le legi ca sa nu se desfaca si le pui la calit in ulei incins.
  4. Le intorci pe toate partile si, cand au prins alta culoare pui peste ele apa putina, morcovul ras fasii lungi, la fel si telina si prazul si le lasi sa se patrunda bine, apoi servesti, dar nu inainte de a scoate legaturile de la sarmalute.
Sarmalute cu peste in foi de salata verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmalute cu peste in foi de salata verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmalute cu peste in foi de salata verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.