Ciorba de fasole - Retete Culinare

Ciorba de fasole


Iti trebuie:
  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 cana bulion
  • 1 foaie dafin
  • 1 mana buna de urzici
  • 2 lingurite vegeta.
Pregatesti asa:
  1. Calesti bine ceapa cu ardeiul si morcovii, pui fasolea (data in cateva clocote si scursa) si stingi cu apa calda.
  2. Lasi sa fiarba si pui si foi de dafin.
  3. Cand fasolea e bine fiarta, pui si o cana de bulion, 2 lingurite de vegeta si adaugi urzicile, oparite si tocate.
  4. Poti pune urzicile si neoparite, bine spalate si tocate.
  5. Mai lasi sa dea cateva clocote.
  6. Pofta buna!
Ciorba de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.