Spanac cu smantana in rosii crude - Retete Culinare

Spanac cu smantana in rosii crude


Iti trebuie:
  • 1/2 kg spanac
  • 30 ml ulei ( sau 30 g unt )
  • 1 ceapa
  • 150 g smantana
  • 8 rosii mai mici
  • 2 lingurite vegeta
Pregatesti asa:
  1. Speli bine spanacul si il pui la fiert timp de 5 minute in 1/4 I apa clocotita, apoi scurgi spanacul in strecuratoare, pastrand apa.
  2. Rastorni spanacul pe planseta si il toci.
  3. Intr-o cratita de 1 l pui ceapa tocata cu uleiul si o calesti doar 1 minut.
  4. Apoi adaugi spanacul si cate putin din apa in care a fost oparit.
  5. Lasi sa fiarba la foc mic acoperit, pana se inmoaie bine.
  6. Cand spanacul este gata, apa trebuie sa fie bine scazuta.
  7. Bati bine smantana cu o lingura de apa rece si o amesteci cu spanacul fierbinte, imediat dupa ce acesta a fost luat de pe foc.
  8. Adaugi 2 lingurite de vegeta.
  9. Pastrezi mancarea la cald.
  10. Speli rosiile si le tai un capacel, pe care il lasi prins de ele intr-o parte, apoi le scoti miezul.
  11. In momentul servirii, pui spanacul fierbinte in rosii.
  12. Este un preparat aspectuos si potrivit pentru o masa mai deosebita.
Spanac cu smantana in rosii crude

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spanac cu smantana in rosii crude "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spanac cu smantana in rosii crude - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.