Ficatei de primavara - Retete Culinare

Ficatei de primavara


Iti trebuie:
  • 200 g rosii mici
  • nasturei
  • 4 linguri otet aromat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura lichior de portocale
  • 400 g ficatei de pasare
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 250 g supa de legume
  • 125 ml de vin rosu
  • 50 g unt rece
  • 4 oua
  • 1 lingura otet de vin.
Pregatesti asa:
  1. Cureti rosiile si nastureii.
  2. Amesteci otetul aromat cu ulei de masline si lichior de portocale.
  3. Pui ficateii de pasare la prajit, apoi ii sarezi, piperezi si pastrezi la cald, iar grasimea ramasa o stingi cu supa si cu vin rosu si lasi sa fiarba pana scade la jumatate.
  4. Inglobezi untul si pui sare si piper.
  5. Dai la fiert 1 l de apa cu sare si cu otet de vin.
  6. Spargi ouale intr-o spumiera, le plonjezi in aceasta apa si le fierbi 5 minute.
  7. Le scoti si le asezi pe farfurii, alaturi de salata stropita cu dressing si ficatul stropit cu sos de vin rosu.
Ficatei de primavara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ficatei de primavara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ficatei de primavara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.