Supa ungureasca - Retete Culinare

Supa ungureasca


Iti trebuie:
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 varza dulce mai mica
  • 2 gulii
  • 200 g mazare
  • 1 lingura de zahar pudra
  • 1 conopida mai mica
  • 20-30 varfuri de sparanghel
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 3 l apa
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Cureti zarzavaturile si le tai fasii.
  2. Pui intr-o cratita uleiul si zarzavaturile taiate.
  3. Mai adaugi mazarea, zaharul si putina apa, dupa care acoperi cratita, lasand sa se prajeasca incet, inabusit, pana scade zeama.
  4. Adaugi conopida in buchetele si varfurile de sparanghel deja fierte in apa.
  5. Umpli oala cu apa si lasi sa fiarba totul la foc mic.
  6. Adaugi patrunjelul verde si potrivesti de sare.
Supa ungureasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa ungureasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa ungureasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.