Snitele turnate - Retete Culinare

Snitele turnate


Iti trebuie:
  • 500 g piept de pui
  • 1-2 linguri faina
  • piper
  • sare
  • 2 oua
Pregatesti asa:
  1. Pui pieptul de pui sa fiarba si apoi il dai prin masina de tocat carne.
  2. Amesteci carnea cu 1 lingurita de piper, 1 lingurita de sare, cu ouale batute bine si adaugi faina in functie de preferinta.
  3. Apoi iei carne cu mana si formezi snitele pe care le prajesti in ulei incins si le scoti pe servetele, pentru a-si lasa surplusul de ulei.
Portii: 3 portii
Pregatire: 60 minute

Snitele turnate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Snitele turnate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Snitele turnate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.