Ostropel de pui cu piure de cartofi - Retete Culinare

Ostropel de pui cu piure de cartofi


Iti trebuie:
  • 2 copane de pui
  • 1/2 capatana de usturoi
  • ulei
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 lingura unt
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Intai pregatesti cartofii pentru piure.
  2. Ii cureti, ii tai cubulete si ii adaugi in apa la fiert cu putin ulei si un praf de sare.
  3. Cand sunt gata fierti, ii sfarami cu furculita intr-un castron.
  4. Adaugi laptele si untul topit si pasezi cartofii in continuare pana obtii un piure pufos.
  5. Adaugi sare dupa gust.
  6. In timp ce fierb cartofii, pui pe aragaz si tigaia pentru sosul de ostropel.
  7. Incingi uleiul, adaugi copanelele de pui (pentru o reteta mai dietetica fierbi carnea inainte si apoi doar o perpelesti in tigaie, sa se rumeneasca).
  8. Adaugi rosiile decojite si usturoiul tocat marunt.
  9. Condimentezi carnea cu sare si piper si apoi o lasi sa dea intr-un clocot.
  10. Daca vrei, poti pune o lingura de otet si una de faina pentru a obtine un sos mai gros.
  11. Servesti ostropelul de pui cald, alaturi de piureul de cartofi si o salata de cruditati.
Ostropel de pui cu piure de cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ostropel de pui cu piure de cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Ostropel de pui cu piure de cartofi" Ostropel de pui cu piure de cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
andreea Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
F bun

 
Dory Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
super...

 
Paul Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
Fosrte bun si usor de preparat




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro