Pui vanatoresc - Retete Culinare

Pui vanatoresc


Iti trebuie:
  • 1 pui de circa 1 kg
  • 200 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri otet
  • 200 g smantana
  • 2 linguri faina alba
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Cureti puiul, il speli si il portionezi.
  2. Apoi il pui la prajit in uleiul incins.
  3. Dupa ce s-a rumenit, sarezi carnea, o piperezi si acoperi cu apa sau cu zeama de supa.
  4. Clocotesti supa un sfert de ora.
  5. Smantana o amesteci cu faina si cateii de usturoi (tocati marunt) si o torni peste pui.
  6. Lasi sa mai dea cateva clocote.
  7. Dupa ce ai oprit focul, torni otetul.
  8. Poti servi puiul cu patrunjelul verde tocat deasupra cu mamaliguta sau cu paine.
Portii: 6 portii
Pregatire: 70 minute

Pui vanatoresc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui vanatoresc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui vanatoresc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.