Ciambelle cu bere - Retete Culinare

Ciambelle cu bere


Iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 130 g bere
  • 100 g zahar
  • 90 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • zahar tos.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci bine berea cu uleiul si cu zaharul.
  2. Adaugi apoi faina si praful de copt.
  3. Lasi aluatul la frigider pentru 1 ora, dupa care incepi sa faci fasii subtiri si lungi cam cum se procedeaza pentru colaci.
  4. Tai fasiile in bucati de 5 cm si lipesti capetele.
  5. Dai o forma frumoasa la ciambella, dupa care treci fiecare ciambella prin zahar tos (numai pe o parte).
  6. Pui bucatile de ciambella intr-o tava tapetata cu hartie de copt (partea cu zahar trebuie sa fie in sus) si dai tava la cuptor la o temperatura de 180 de grade Celsius, pana sunt coapte.
  7. Cand sunt gata, servesti ciambellele reci, alaturi de o bere rece.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciambelle cu bere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciambelle cu bere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.