Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar - Retete Culinare

Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar


Iti trebuie:
  • 1 kg cotlete de vitel
  • 1 kg ardei capia
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 2-3 castraveciori curatati de coaja
  • 3-4 fire de rozmarin
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura de usturoi verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti carnea de pielite, o speli si o lasi la scurs.
  2. Tai carnea in felii de maxim 2 cm grosime, o presari cu sare si piper si le ungi cu putin ulei.
  3. Pui bucatile de carne pe un gratar incins si le frigi la foc iute pe fiecare parte.
  4. Totodata pui pe gratar si ardeii capia si ii coci pe toate partile.
  5. Pui ardeii presarati cu sare (pentru a se curata mai usor) intr-un vas acoperit.
  6. Pregatesti un sos din 2-3 linguri ulei de masline, 1 lingura de zeama de lamaie, verdeata si usturoiul tocate marunt, castraveciorii dati pe razatoare, sare si piper, dupa gust.
  7. Servesti cotletele cu ardei copti si cu sosul preparat din verdeturi.
Portii: 6 portii
Pregatire: 110 minute

Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar" Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
tina Nota: Retete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota Maxima Fara nota
Este de nota 10, eu am pus ardeii copti din congelator dar capia, si in loc de castraveciori am pus fasole verde fideluta fiarta si rupta bucatele mici. A fost deosebita.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.