Pranzul burlacului - Retete Culinare

Pranzul burlacului



Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 100 g jambon slab
  • 100 g salam sau sunca
  • 4 linguri sos de rosii
  • 1 fir de sparanghel
  • 2 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi 1 ceapa
  • 4 linguri mazare fiarta
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai salamul si jambonul cubulete, le amesteci cu ceapa si usturoiul tocate marunt si le calesti impreuna 5-6 minute.
  2. Adaugi apoi boabele de mazare fierte separat, sosul de rosii si continui calirea inca 5-6 minute.
  3. Torni amestecul intr-o tava termorezistenta, adaugi sparanghelul rupt bucatele, il condimentezi cu sare si piper dupa gust, iar deasupra spargi ouale.
  4. Dai tava la cuptor circa 5-10 minute, pana se incheaga albusurile.
  5. Servesti mancarea imediat.
Portii: 1 portie
Pregatire: 35 minute

Pranzul burlacului

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pranzul burlacului "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pranzul burlacului - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.