Baton cu nuca si ciocolata - Retete Culinare

Baton cu nuca si ciocolata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 130 g unt sau margarina
  • 130 g zahar
  • 3 albusuri
  • 130 g faina
  • 130 g ciocolata de menaj maruntita
  • 1 praf de copt
  • 80 g alune sau nuci rase
  • 3 galbenusuri.
Pentru pudrare iti trebuie:
  • 100 g nuci maruntite mai gros.
Pregatesti asa:
  1. Freci untul sau margarina pana ce capata un aspect spumos, apoi adaugi treptat zaharul si galbenusurile.
  2. In continuare adaugi faina, praful de copt, ciocolata maruntita si alunele sau nucile rase.
  3. Bati spuma albusurile si le adaugi la final.
  4. Intinzi compozitia obtinuta pe o tava unsa si presari nucile sau alunele maruntite mai mare.
  5. Tai compozitia coapta in forma de baton sau in felii de tort.
Baton cu nuca si ciocolata



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Baton cu nuca si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Baton cu nuca si ciocolata" Baton cu nuca si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
veronica Nota: Retete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota Maxima Fara nota
super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.